Administratie voor bedrijven

Door gebruik te maken van de beste software verwerken wij je administratie vlot en efficiënt. Je kunt altijd online meekijken en via je mobiele telefoon, email of scanner informatie aan ons sturen en/of direct in de administratie zetten.

Samen maken we financiële stappen

Wij komen graag met je in gesprek. Een afspraak kan meestal op korte termijn. Wij komen dan bij je langs of je komt bij ons op kantoor. We bespreken je privé situatie en de activiteiten van je (nieuwe) bedrijf. Als de boekhouding nog bij iemand anders is ondergebracht zullen wij dit verder afstemmen. Ook de belastingdienst zal door ons op de hoogte worden gebracht. Tenslotte zullen wij uitstel aanvragen voor je aangifte inkomstenbelasting en kijken welke fiscale adviezen voor jou nog relevant zijn.

Naar aanleiding van het gesprek dat wij met elkaar hebben gehad zijn de wensen duidelijk geworden ten aanzien van een eventuele samenwerking. Wij zullen gaan inventariseren welke werkzaamheden wij moeten gaan uitvoeren en daarbij een uren inschatting maken.

Aan de hand van onze uren inschatting en in combinatie met onze uurtarieven zullen wij een voorstel maken. In dit voorstel, ook wel de offerte genoemd, zullen wij uiteenzetten welke werkzaamheden wij verrichten en welke prijs hiervoor betaald dient te worden. 

Indien je akkoord bent met de offerte zullen wij de definitieve opdrachtbevestiging klaarmaken. Zodra je deze ondertekend hebt start onze samenwerking. Een samenwerking die hopelijk jarenlang mag duren.

Invoeren en/of controleren van de administratie
Loonadministratie
Aangifte omzetbelasting
Opstellen van de jaarcijfers
Aangifte vennootschapsbelasting
Aangifte inkomstenbelasting
Deponering van de jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel

"De dienstverlening is alweer ruim 10 jaar super bij de familie Tielemans. Op naar de volgende 10 jaar!"

Remco van der Jest
Koffie van Nu

"Hands-on, adequaat en geen 9 tot 5 club. Staat ook echt naast je als ondernemer wat altijd prettig is."

Maarten Vazquez
Kemari Digital

"K&T is altijd bereid om een helpende hand te bieden. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die zij voor mij verrichten."

Ronnie Hoefman
Budget Bikes Hoeve
Swipe

Wij geven je graag advies

Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.