Al ruim 15 jaar de betrouwbare financieel partner

K&T Administratie en Belastingadvies is gestart en opgericht in december 2022.

De oorsprong ligt echter al in 2006. Toen waren het Niek en Renske Tielemans die startten met Kubus Enschede. In 2021 werden zij overgenomen door max. administratie en belastingadvies.

Kjeld Tielemans was hier de spin in het web en oprichter. In december 2022 besloot hij zefstandig verder te gaan en richtte hij K&T Administratie en Belastingadvies op.

Kjeld Tielemans
Lees meer
Contact
Sonja Goosen
Lees meer
Contact
Swipe

Per 1 december 2022 is Kjeld echt voor zichzelf begonnen, dit onder de naam K&T Administratie en Belastingadvies. Hiertoe is de klantenportefeuille van max. administratie & belastingadvies overgenomen.

Na een leerzame periode was het tijd om op eigen benen te gaan staan. De samenwerking met een accountant en fiscalist zal gewoon worden voortgezet. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en is alle expertise (indirect) onder één (spreekwoordelijk) dak. Het enige wat er dus in al die jaren veranderd is, is de naam. K&T Administratie en Belastingadvies; een fris, deskundig en innovatief administratiekantoor met veel toegevoegde waarde voor een voordelige prijs.

17
Meer dan 17 jaar een begrip
Uniek
Gevestigd op de meest unieke en authentieke locatie
700+
Jaarlijks meer dan 700 aangiften
Swipe
Wij zijn tot je dienst