Kjeld

In 2017 besloot ik om mij 'om te scholen'. Destijds kreeg ik de kans om het vak te leren bij het kantoor van mijn vader. Een goede leerschool aangezien mijn vader van de oude stempel was en alles tot in detail moest. September 2017 ben ik de uitdaging aangegaan bij Sessink Administratie & Belastingadvies. In eerste instantie boekte ik alleen maar administraties, maar na verloop van tijd zijn deze werkzaamheden steeds verder uitgebreid en inmiddels durf ik mijzelf wel allround te noemen.

Door een fusie per 1 januari 2020 kwam ik terecht bij Jongbloed Accountants. In relatief korte tijd heb ik hier veel geleerd en dan voornamelijk op het gebied van dossiervorming en de bijhorende spelregels met betrekking tot accountancy.

In de zomer van 2020 gaf mijn vader aan dat hij minder wou gaan werken omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd ging bereiken. Hierop heb ik in samenwerking met Jongbloed Accountants Kubus Enschede overgenomen en max. administratie en belastingadvies opgericht per 1 augustus 2021.

Het bloed kruipt alleen waar het niet gaan kan en kon ik de wens, van het helemaal zelfstandig zijn, niet loslaten. Uiteindelijk heeft dit op 1 december 2022 geleid tot de oprichting van K&T Administratie en Belastingadvies. Daartoe heb ik de klantenportefeuille van max. administratie en belastingadvies overgenomen.

Neem contact op met Kjeld

Onze mensen staan dagelijks voor je klaar om al jou financiële vraagstukken te beantwoorden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.